بحران لوفت هانزا سهامداران اروپایی را نگران کرد

Admin 0 40 رتبه مطلب: بدون رتبه

انتشار اخبار مربوط به ورشکستگی احتمالی شرکت هواپیمایی لوفت‌هانزا وآینده مبهم فعالیت های آن سهامداران آلمانی و اروپایی را در وضعیت بی‌ثباتی قرار داده است.

آموزش سواد مالی به ۳۴ هزار دانش‌آموز طی یک سال گذشته

همزمان با روز جهانی سوادآموزی؛

Admin 0 59 رتبه مطلب: بدون رتبه

همزمان با روز جهانی سوادآموزی، آکادمی سواد مالی شرکت اطلاع‌رسانی و آموزش بورس، گزارشی از فعالیت‌های یک‌ساله خود منتشر کرد که نشان می‌دهد بیش از ۱۰۸۵ کارگاه آموزشی برای ۳۴ هزار دانش‌آموز طی یک‌ساله گذشته برگزار شده است.

چگونه تأثیر پاندمی‌ها بر بازار سرمایه را محدود کنیم؟

Admin 0 49 رتبه مطلب: بدون رتبه

تجربه پاندمی کرونا نشان داد که بازارهای جهانی و ساختارهای مالی تا چه اندازه می‌توانند در برابر بحران‌های فراگیر آسیب‌پذیر باشند. اکنون پرسش اساسی این است که برای کاهش پیامدهای اقتصادی و اجتماعی پاندمی‌های آینده چه اقداماتی باید انجام داد؟

چشم وال‌استریت به دیوان عالی آمریکا

Admin 0 44 رتبه مطلب: بدون رتبه

مناقشه حقوقی بر سر تعرفه‌های سنگین دولت آمریکا علیه کشورهای مختلف، وارد مرحله‌ای سرنوشت‌ساز شده است. در حالی‌که دادگاه‌های فدرال و تجدیدنظر بخش مهمی از سیاست‌های تجاری دونالد ترامپ را از حدود اختیارات او فراتر خواندند او با استناد به "وضعیت اضطراری ملی" تعرفه‌های تجاری بر دیگر کشورها وضع کرده است و اکنون پرونده تعرفه‌ها به دیوان عالی رسیده است.

فراخوان مشارکت فعالان بازار سرمایه در تولید و انتشار محتوای آموزشی

Admin 0 46 رتبه مطلب: بدون رتبه

پلتفرم آموزشی «بورس‌مدیا»، در قالب یک فراخوان عمومی، از همه ارکان و فعالان بازار سرمایه دعوت می‌کند تا با مشارکت در فرآیند تولید و انتشار محتواهای آموزشی، در ارتقای دانش مالی عموم مردم نقش‌آفرین باشند.

RSS
اولین45679111213انتها
DNN